Despre Noi

Robnb este o platforma care te ajuta sa inchiriezi orice spatiu, de la o simpla camera de apartament pana la vile, pensiuni, iahturi sau orice alt spatiu de locuit. Robnb este o comunitate in continua crestere de gazde si oaspeti, construita pe relatii si incredere, care cultiva si dezvolta termenul de Ospitalitate.

Utilizarea Robnb este cat se poate de simpla: iti creezi un cont gratuit pe site, introduci destinatia, perioada calatoriei tale si alegi un spatiu pe placul tau.

Daca ai o camera, un apartament, o vila sau orice alt spatiu locuibil robnb te ajuta sa ti maresti veniturile. Listeaza-ti Proprietatea pe site si alege cea mai convenabila modalitate de inchiriere a spatiului.

Gazde

Oferim Gazdelor toate mijloacele de a-si prezenta calitatiile Proprietatiilor intr-un mod unic, inedit, si accesibil:

Numar nelimitat de Proprietati
Notificari in timp real inclusiv prin SMS
Sincronizarea Calendarului cu alte platforme ca Booking.com, Airbnb.com etc.

...si multe altele precum prosibilitatea de a fixa diferite preturi pe zi, pe weekend, pe termen lung sau de a crea Oferte Speciale.

Oaspeti

Robnb ofera posibiliatea de a gasi locul ideal de cazare in numai 3 click-uri. Cu ajutorului sistemului nostru avansat de cautare vei gasi intotdeauna oferta cea mai buna.

Indiferent ca este vorba de un apartament pentru o noapte, o vila pentru o saptamana sau un castel pentru un weekend, Robnb creaza legaturi intre oameni si experiente unice.

Comisioane

- Gazdele vor plati un comision de 7% din pretul total al fiecarei Rezervarii efectuate prin intermediul Robnb. La sfarsitul fiecarei luni, vom trimite prin e-mail o factura cu suma aferenta comisionului datorat.