Despre Robnb


Dorim sa promovam Romania ca pe o experienta si nu doar ca pe o destinatie turistica.

Robnb.ro este o solutie completa de calatorii, oferind servicii tip "Where to go" si  "What to do" in Romania. Scopul nostru este sa devenim cel mai mare si cel mai complet ghid turistic al Romaniei.


Robnb este o comunitate in continua crestere de oameni pasionati, care cultiva si dezvolta termenul de "ospitalitate romaneasca". Platforma Robnb.ro are ca scop facilitarea implicarii oricarei persoane in promovarea turismului local, ajutandu-i in acelasi timp sa genereze si profit din aceasta activitate. Un concept care vrea sa ofere experiente, dincolo de spatii de cazare si sa puna in contact direct turistul cu promotorii autentici din toate colturile tarii, respectiv localnicii care isi impartasesc stilul, traditia, locurile, activitatiile si mancarurile specifice cu oaspetii lor.

"Bed and breakfast" este un concept foarte popular in afara tarii noastre si care se potriveste perfect potentialului turistic autohton. Asadar, Robnb a personalizat si adaptat acest concept pentru piata din Romania.

Utilizarea Robnb este cat se poate de simpla: iti creezi un cont gratuit pe site, introduci destinatia, perioada calatoriei tale si alegi un spatiu pe placul tau.

Daca ai o camera, un apartament, o vila sau orice alt spatiu locuibil Robnb te ajuta sa ti maresti veniturile. Listeaza-ti Proprietatea pe site si alege cea mai convenabila modalitate de inchiriere a spatiului.


Gazde

Oferim gazdelor toate mijloacele de a-si prezenta calitatiile proprietatiilor intr-un mod unic, inedit, si accesibil:

  • Numar nelimitat de proprietati
  • Notificari in timp real inclusiv prin SMS
  • Sincronizarea calendarului cu alte platforme ca Booking.com, Airbnb.com etc.

...si multe altele precum prosibilitatea de a fixa diferite preturi pe zi, pe weekend, pe termen lung sau de a crea Oferte Speciale.


Oaspeti

Robnb ofera posibiliatea de a gasi locul ideal de cazare in numai 3 click-uri. Cu ajutorului sistemului nostru avansat de cautare vei gasi intotdeauna oferta cea mai buna.

Indiferent ca este vorba de un apartament pentru o noapte, o vila pentru o saptamana sau un castel pentru un weekend, Robnb creaza legaturi intre oameni si experiente unice.


Comisioane

- Gazdele vor plati un comision de 0% din pretul total al fiecarei rezervarii efectuate prin intermediul Robnb. La sfarsitul fiecarei luni, vom trimite prin e-mail o factura cu suma aferenta comisionului datorat.


Aparitii in Presa