Idei de vacanta Bran, Brasov

Cunoscut prin prisma faimoasei legende a Contelui Dracula, zona turistică Bran din apropierea Brașovului atrage an de an atât turiștii locali, cât și pe cei străini. Indiferent de anotimpul în care vrei să-ți planifici o vacanță, te asigurăm că Bran oferă diverse activități de care te poți bucura. Fii pregătit pentru un tur virtual de neuitat!

Prima oprire este fără îndoială la Castelul Bran, locul în care istoria se îmbină cu legenda lui Dracula. Încă de la intrare vei fi învăluit de o atmosferă misterioasă care te va îndemna la fiecare pas să descoperi varietatea de exponate. Odată ce ai încheiat vizita aici, te poți relaxa savurând o ceașcă de ceai sau cafea la Casa de Ceai aflată în curtea castelului. !

Fiind atât de aproape de natură, te sfătuim să profiți din plin de aerul curat de munte. O drumeție în Munții Bucegi sau Piatra Craiului este una dintre cel mai bune terapii pentru trup și suflet. Te vei putea relaxa în liniște și admira mediul înconjurător. De momente frumoase poți avea parte și dacă alegi să vizitezi împrejurimile Branului: Moeciu de Sus, Moeciu de Jos, Fundata, Măgura sau Șirnea. În anotimpurile călduroase sau friguroase te poți bucura de plimbări lungi cu căruța sau cu sania. Fără îndoială vei fi plăcut surprins de peisajul spectaculos. !

Iubitorii sporturilor de iarnă au propriul lor paradis la Bran. Fie că ești schior începător sau ai un nivel intermediar de experiență, Pârtia Zănoaga este ideală pentru a profita din plin de zăpadă. Dotată cu tunuri de zăpadă artificială, un centru de închiriere pentru echipamnetele de schi și ATV-uri și o zonă de prim-ajutor, pârtia oferă condițiile necesare tuturor schiorilor.

Acum că ai aflat de avantajele unei excursii la Bran, este timpul să-ți iei familia și prietenii și să vă aventurați pe tărâmul Contelui Dracula. Momente frumoase și povești de mult apuse vă așteaptă la fiecare colțisor!


Oferte de cazare unice la apartamente, garsoniere, pensiuni si vile.

Casa - Toata proprietatea
100 lei
Vila - Toata proprietatea
936 lei
Vila - Camera privata
257 lei
Apartament - Camera privata
398 lei

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login