Idei de vacanta Brasov

Orice călătorie de cunoaștere a României trebuie să includă și o vizită la Brașov. Cunoscut de marea majoritate a oamenilor ca fiind casa Contelui Dracula datorită Castelului Bran aflat în aproprierea orașului, Brașovul oferă o diversitate de activități pentru toate gusturile.

Așa că dacă ești un iubitor al istoriei, culturii și locurilor aparte, atunci cu siguranță prima ta oprire trebuie să fie în Piața Sfatului, punctul central al orașului. Aici vei putea să vizitezi Muzeul de Istorie sau Biserica Neagră, cunoscută pentru stilul arhitectural gotic, dar și pentru colecția impresionantă de covoare orientale din Europa. Foarte aproape de centru, te poți aventura pe Strada Sforii. Fiind considerată cea mai îngustă stradă din Europa, cu o lungime de doar 80 de metri, este aproape imposibil să nu îți faci cel puțin un selfie aici.

Dacă ești pasionat de natură, în Brașov ai șansa să te bucuri de aerul curat de munte la tot pasul. Prin urmare, pentru plimbările lungi în natură, îți recomandăm să mergi la Lacul Noua ori să urci pe Muntele Tâmpa. În ambele cazuri, îți garantăm că vei avea parte de o priveliște spectaculoasă. De asemenea, Poiana Brașov este un alt loc potrivit pentru a-ți încărca bateriile și pentru a practica diverse sporturi de iarnă.

Iar dacă preferi distracția, atunci ai ajuns în locul potrivit. Fie că îți dorești să savurezi o cafea bună sau un pahar de vin, ai la dispoziție o varietate de cafenele și restaurante ce pot satisface toate gusturile. Pentru o aventură plină de indicii, poți face o oprire memorabilă la un parc de aventură. Seara o poți încheia alături de prietenii tăi în unul dintre cluburile brașovene. Orice variantă ai alege, te asigurăm că vei avea parte de momente de neuitat.


Oferte de cazare unice la apartamente, garsoniere, pensiuni si vile.

Apartament - Toata proprietatea
240 lei
Apartament - Toata proprietatea
300 lei
Apartament - Toata proprietatea
170 lei
Apartament - Toata proprietatea
187 lei
Apartament - Toata proprietatea
500 lei
Apartament - Toata proprietatea
150 lei

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login