Idei de vacanta Bucuresti

Fiecare țară are frumusețile ei și se mândrește cu ele, iar București este unul din aceste motive de mândrie ale țării noastre. Sunt așa multe obiective de vizitat și activități de încercat, încât merită să vizitezi acest oraș cel puțin o dată în viața ta. Fiind locul în care cultura se îmbină cu modernul, te asigurăm că vei găsi ceva de făcut indiferent de preferințele tale.

Dacă ești pasionat de vizitele la muzeu, aici vei găsi cu siguranță o listă diversificată din care poți alege. Muzeul Țăranului Român, Muzeul Satului, Muzeul Național de Artă Contemporană, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Național al Cărților și Hărților Vechi, Muzeul Aviației ori Muzeul Căilor Ferate sunt doar câteva dintre opțiunile prin intermediul cărora poți explora variate domenii.

Capitala României este locul ideal pentru plimbările lungi și relaxante, mai ales în zilele călduroase. Poți alege să te recreezi în Herăstrău, Cișmigiu, Tineretului unde ai ocazia să te plimbi cu bicicleta și să te bucuri de frumusețile din jurul tău. Te asigurăm că după un astfel de repaus, îți vei reîncărca bateriile.

Următoarea oprire este în centrul vechi al orașului, unul dintre locurile preferate de majoritatea turiștilor. Aici te poți bucura de diversitatea barurilor și restaurantelor pe care le ai la dispoziție. Bineînțeles, o dată ce se lasă seara, varietatea cluburilor animă zona. Așa că, dacă iubești distracția, aici vei putea dansa până în zorii zilei.

De activități interesante poți profita și dacă preferi liniștea. Astfel că te poți bucura de mister în cadrul unei Escape Room ori poți încerca să îți reamintești de copilărie la o Piscină Urbană. O experiență inedită este și Camera Antistres menită să te ajute să uiți de toate grijile.

Acum că ai aflat cum te poți relaxa în Capitala României, este timpul să-ți faci bagajele!


Oferte de cazare unice la apartamente, garsoniere, pensiuni si vile.

Apartament - Toata proprietatea
145 lei
Garsoniera - Toata proprietatea
100 lei
Apartament - Toata proprietatea
150 lei
Apartament - Toata proprietatea
220 lei
Garsoniera - Camera privata
140 lei
Garsoniera - Toata proprietatea
164 lei

Bucura-te de activitati si experiente locale oferite de oameni dornici sa isi promoveze comunitatea.

Arta - Bucuresti

Fotografii pentru Facebook/Instagram

130 lei de persoana

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login