Idei de vacanta Costinesti

Distracție, veri eterne și numeroase amintiri de neuitat. Așa ar putea fi descrisă pe scurt cea mai animată stațiune a litoratului românesc: Costinesti. De la începutul sezonului estival și până la finalul lui, stațiunea se află în topul preferințelor celor mai mulți tineri. Ești curios să știi de ce Costinesti este un loc atât de special? Hai să aflăm împreună cum a evoluat stațiunea și ce îți oferă astăzi!

Puțini oameni cunosc faptul că zona a început să prindă viață în anul 1949, atunci când a fost organizată prima tabără pentru elevi. Ulterior, s-a transformat ușor, ușor într-o oază de relaxare pentru tineri. Acest fapt a conturat imaginea unei stațiuni care nu prospera datorită faptului că turiștii care obișnuiau să vină aici aveau un buget redus.

Astăzi însă, Costinesti este una dintre cele mai dezvoltate stațiuni care te întâmpină cu o varietate de activități. Ziua este destinată băilor lungi în Marea Neagră și relaxărilor pe plajă de unde îți pot delecta privirea cu cele două simboluri ale stațiuni: Obeliscul și Epava navei Evanghelia, eșuată în anul 1968.

Iubitorii de aventură și sporturi extreme pot opta pentru activități precum zborul cu parapanta sau deltaplanul, scufundări în zona epavei, plimbări cu skijet-ul, bungee-jumping ori windsurf. Persoanele care adoră însă să se bucure de briza mării și de razele soarelui, se pot delecta cu o plimbare cu vaporul sau pe faleză ori își pot antrena condiția fizică la un meci de fortbal sau tenis.

Seara o vei încheia cu siguranță în unul dintre cluburile sau discotecile care mențin renumele de stațiune a distracției. Îți garantăm că datorită atmosferii spectaculoase care te însoțește la tot pasul, te vei bucura de petrecere până în zorii zilei.

Indiferent că alegi să stai câteva zile sau câteva săptâmâni, ambianța caldă și veselă te va face să te simți ca acasă!


Oferte de cazare unice la apartamente, garsoniere, pensiuni si vile.

Casa - Camera privata
100 lei
Casa - Camera privata
110 lei
Casa - Toata proprietatea
600 lei
Apartament - Toata proprietatea
150 lei
Casa - Camera privata
160 lei

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login