Idei de vacanta Mamaia

Soare, relaxare, apă și o diversitate de activități de încercat. Împachetează-ți haine comode, pentru că ne îndreptăm către următoarea ta destinație: Mamaia! Aflată în apropriere de Constanța, stațiunea este printre cele mai vizitate de pe litoralul românesc datorită faptului că este un loc potrivit atât pentru familiile cu copii care vor să aibă un concediu odihnitor, cât și pentru tinerii dornici de distracție la tot pasul.

Dacă tot suntem la capitolul bună dispoziție, atunci cu siguranță trebuie să îți rezervi o zi pentru fascinanta Aqua Magic. Indiferent de vârstă, este locul ideal pentru a te bucura de diversele topogane și piscine, precum și de preparatele delicioase de la restaurantele amplasate aici. Fie că ești însoțit de prieteni ori de familie, toată lumea va fi încântată la finalul zilei.

Iubitorii de peisaje deosebite pot opta pentru o călătorie cu faimoasa Telegondolă din Mamaia. Mai mult ca sigur vei fi plăcut impresionat de panorama spectaculoasă asupra orașului Constanța, stațiunii Mamaia și întinderii de apă a Mării Negre. În egală măsură te poți delecta cu priveliști de neuitat și dacă alegi să faci o plimbare pe pontonul care se întinde de pe plajă până la debarcader. Odată ajuns aici, nu trebuie să ratați o mini excursie cu vaporul în largul mării pentru a te lăsa învăluit de briza litoralului.

Insula Ovidius reprezintă și ea o opțiune de bifat. Denumită după poetul Ovidius Publius Nasio despre care se spune că obișnuia să scrie versuri în acest loc pe durata exilului său, acest petic de pâmânt țărmuit de lacul Siutghiol reprezintă o adevărată oază de liniște. Transformat astăzi într-un complex turistic, insula dispune de toate resursele pentru a-ți oferi momente de neuitat.

Bineînțeles, seara se încheie în vestitul Sat de Vacanță Mamaia. Un loc animat, divers, în care poți profita de varietatea restaurantelor, teraselor și barurilor. Indiferent de preferințe, te asigurăm că vei găsi locul potrivită pentru tine.

Ți-am deschis apetitul pentru sezonul estival? Atunci e timpul să-ți planifici vacanța!


Oferte de cazare unice la apartamente, garsoniere, pensiuni si vile.

Garsoniera - Toata proprietatea
234 lei
Vila - Camera privata
150 lei
Apartament - Toata proprietatea
468 lei
Apartament - Toata proprietatea
400 lei
Apartament - Camera privata
250 lei
Apartament - Toata proprietatea
450 lei

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login