Idei de vacanta Romania

Romania poate fi caracterizata într-un singur cuvant: diversificata. Începand cu relieful, clima specifica celor 4 anotimpuri si pana la flora si fauna, tara noastra are multe de oferit. Daca te întrebi de ce ar trebui sa-ti planifici o vacanta acasa si nu în strainatate, iata de ce merita sa vizitezi Romania.

Fiecare regiune a tarii are propriul ei farmec. Indiferent unde decizi sa mergi, te vei bucura de unicitatea acelei zone. De asemenea, toate cele 5 regiuni ofera locuri splendide de vizitat si activitati ce trebuie încercate cel putin o data. O data ajuns în Banat, îti recomandam sa vizitezi Timisoara si împrejurimile. Te asiguram ca o plimbare pe cea mai veche cale ferata din sud-estul Europei, situata în Muntii Aninei va fi memorabila. si partea de nord a Moldovei îti poate asigura un sejur pe masura asteptarilor. Aici vei fi captivat de povesti de mult apuse, traditii romanesti si manastiri ce fac parte din patrimoniul UNESCO.

Daca Crisana este pe lista zonelor de explorat, cu siguranta nu vei regreta. O varietate de atractii istorice, culturale si naturale asteapta sa fie descoperite. De la pesteri, cascade si cetatile Oradea si soimos, fiecare loc are o poveste aparte. O mini vacanta în Dobrogea este echivalentul unei oaze de liniste de neegalat. Vei fi înconjurat atat de apele Dunarii, cat si de întinderea Marii Negre. O oprire pe taramul vegetatiei naturale si a faunei de nepretuit poate fi descrisa prin doua cuvinte: Delta Dunarii. De la mare ajungem în nordul tarii, în Maramures, zona în care natura îti ofera drumetii remarcabile, dar si numeroase obiective istorice si culturale de vizitat.

În Moldova, cultura si istoria sunt la tot pasul. Vei fi placut surprins de obiceiurile romanesti pastrate, precum si de bisericile, manastirile sau fortificatiile medievale. De la constructiile militare vechi, este timpul pentru o oprire în Muntenia. Natura splendida si fenomenele naturale deosebite sunt definitorii în zona.

Daca statiunile impresionante si rezervatiile naturale remarcabile sunt pe placul tau, atunci fara îndoiala trebuie sa pornesti spre Oltenia. La final, te sfatuim sa iei în calcul si Transilvania, locul în care cetatile medievale si castelele dezvaluie farmecul istoriei tarii.


Oferte de cazare unice la apartamente, garsoniere, pensiuni si vile.

Apartament - Toata proprietatea
300 lei
Apartament - Toata proprietatea
468 lei
Apartament - Toata proprietatea
400 lei
Garsoniera - Toata proprietatea
100 lei
Apartament - Toata proprietatea
450 lei
Apartament - Toata proprietatea
300 lei

Bucura-te de activitati si experiente locale oferite de oameni dornici sa isi promoveze comunitatea.

Agrement nautic - Mehedinti

Plimbare cu salupa in Cazanele Dunarii

40 lei de persoana
Natura - Harghita

OBSERVAREA URŞILOR ÎN TRANSILVANIA

130 lei de persoana
Arta - Bucuresti

Fotografii pentru Facebook/Instagram

130 lei de persoana
Sport - Brasov

OXYGEN YOGA & FITNESS CAMP 2018

550 lei de persoana
Sport - Hunedoara

Salturi cu bicicleta pe saltele

40 lei de persoana

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login