Idei de vacanta Sinaia

Situat foarte aproape de Brașov, Sinaia este unul dintre orașele de pe Valea Prahovei ce nu trebuie ratat, în special pe timp de iarnă. Datorită pârtiilor de mare întindere, este unul dintre raiurile iubitorilor de schi și snowboard.

În restul anului, este foarte faimos pentru atmosfera de epocă pe care o inspiră. Aici poți vizita castelele Peleș și Pelișor, două dintre reședințele familiei regale transformate acum în muzee. Ele se numără printre cele mai spectaculoase puncte de atracție care mențin încă vie o parte din istoria românilor. Cu siguranță vei rămâne impresionat de frumusețile pe care le oferă și de modul în care sunt conservate obiectele casei regale. De asemenea, priveliștea din jurul castelelor este la fel de impresionantă, iar liniștea din zonă este, fără îndoială, un factor cheie pentru a te relaxa.

Tot la capitolul vizite, poți alege să faci o mică oprire la Casa Memorială a compozitorului George Enescu, locul ce i-a servit ca reședință de vară. Sau poți opta pentru o scurtă oprire la Casa Nicolae Iorga, una dintre clădirile construite în stil românesc. Un alt punct turistic pe care ți-l recomandăm este Muzeul Trenulețelor aflat în apropierea gării. Aici poți admira o varietate de colecții: de la mini-trenulețe, locomotive vechi, ceasuri și până la diferite modele de telefoane. Indiferent de gusturile tale, te asigurăm că vei avea parte de o vizită memorabilă.

Dacă natura este în topul preferințelor tale, Sinaia se va ridica fără îndoială la așteptările tale. De aceea, te sfătuim să urci în Munții Bucegi și să te oprești la Babele și Sfinxul. Te vei bucura atât de liniștea naturii, cât și de sculpturile aparte. Mai mult ca sigur îți vei dori să revii ori de câte ori vei avea ocazia. Îți dorim să ai parte de o experiență cât mai plăcută!


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login