OBSERVAREA URŞILOR ÎN TRANSILVANIA

Harghita - Program turistic la observatoarele de urşi a lui Bence Máté

Natura

Gazduita de Gyorgy
2 ore in total
oferita in limba Romana
Bauturi

Despre gazda, Gyorgy

Ador natura şi animalele. Îmi place să fotografiez şi să întâlnesc noi experienţe. Prin acest program încerc să ofer o experinţă unică oricărui turisc ce doreşte să cunoască mai bine lumea sălbatică a urşilor bruni carpatini.

Ce vom face

Este bine cunoscut faptul că orice turist care vine la Băile Tuşnad vrea să vadă ursul. Este o aventură măreaţă să observi ursul carpatin în mediul său natural dintr-un loc de observare de nivel mondial. Observatorul nostru de urşi din Băile Tuşnad şi de lângă Sfânta Ana funcţionează cu un succes uriaş din mai 2017. După mulţi ani de cercetare faimosul fotograf peisagist şi arhitect al punctelor de observare a animalelor sălbatice Bence Máté, a decis să vină pe această pajişte deosebit de frumoasă. Un criteriu important în alegerea şi proiectarea locului era potenţialul de a face fotografii de calitate din observatorul de animale. Din observatorul închis, acoperit şi creat pentru a oferi siguranţă pe durata observării ursului, se poate fotografia confortabil ursul în mediul său natural, prin geamurile mari de sticlă, chiar şi pe vreme ploioasă. Deşi funcţionează ca un punct de observare a animalelor pentru turişti, adică programul se conformează nevoilor turiştilor – vă garantez –, că şi din punct de vedere fotografic este cel mai bun loc de observare al ursului din Transilvania şi poate în lumea întreagă.

Ce voi oferi

Apă

Cine poate participa

Poate participa orice persoana cu varsta de 10 ani si mai mare.

Bine de stiut

Îmbrăcăminte de drumeţie în funcţie de sezon, hanorac de culoare neagră. Umbrelă sau geacă impermeabilă. (în caz de ploaie)

Unde vom fi

Avem două locaţii: un observator cu o capacitate pentru 20 de persoane la marginea localităţii Băile Tuşnad, iar al doilea observator are o capacitate pentru 45 de persoane, acesta aflându-se în apropierea lacului Sfânta Ana.

Disponibilitate

{{data.spots_left}} LOCURI RAMASE

{{format_date(data.date, "ddd, Do MMM")}}
{{format_time(data.start_time, "HH:mm")}} - {{format_time(data.end_time, "HH:mm")}}. {{data.currency_symbol}}{{data.price}} de persoana

Recenzii

Fara Recenzii

Numarul de participanti

Mai sunt 10 locuri disponibile pentru aceasta experienta.

Nu este obligatorie ocuparea tuturor locurilor disponibile. Experientele trebuie sa fie accesibile si oricine sa poata participa.

Cerinte pentru participanti

Daca aduci participant sub varsta de 18 ani

Daca aduci un participant cu varsta pana in 18 ani, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca activitatile la care acesta participa sunt potrivite pentru varsta lui.

Alcool

Aceasta experienta include consumul de alcool. Doar participantii care au varsta legala de 18 ani vor fi serviti cu bauturi alcoolice.

Cine poate participa

Poate participa orice persoana cu varsta de 10 ani si mai mare.

Politica de Anulare Flexibila

Orice experienta poate fi anulata. Suma platita se ramburseaza in totalitate daca anularea se face in 24 de ore de la achizitie. Vezi Politica de Anulare

130 lei de persoana
Fara Recenzii
Facebook Twitter Google+ Salveaza in Favorite Salveaza in Favorite
Preturile pot varia in functie de perioada pe care o alegi.

Cand vrei sa participi?

{{data.spots_left}} LOCURI RAMASE

{{format_date(data.date, "ddd, Do MMM")}}
{{format_time(data.start_time, "HH:mm")}} - {{format_time(data.end_time, "HH:mm")}}. {{data.currency_symbol}}{{data.price}} de persoana

Recenzii

{{ review_data.users_from.first_name }}
{{ review_data.date_fy }}

{{ review_data.comments }}

Distribuie

Ai nevoie de mai multe informatii despre OBSERVAREA URŞILOR ÎN TRANSILVANIA?

Daca ai nelamuriri despre cum functioneaza Experientele, viziteaza sectiunea Intrebari Frecvente

Trimite mesaj

Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login