Caru' cu Bere

Restaurante in București

vizualizari

La baza identității Caru’ cu Bere se află o istorie de peste 130 de ani, sintetizată prin frații Mircea, dintre care fondatorul Nicolae Mircea, succesiunea sa și clădirea clasificată ca monument istoric.

Locul în care vă puteți înfrupta din cele mai gustoase bucate și puteți savura o bere facută după o rețetă unică, originală încă din 1879.

Cu o istorie de peste 130 de ani în spate, Caru’ cu bere a fost și este în continuare un simbol al centrului istoric al Bucureștiului, fiind locul preferat de întâlnire atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiștii străini, fie că vorbim de oameni simpli sau de personalități precum I.L. Caragiale, George Coșbuc, Prințul Moștenitor al Japoniei sau trupa The Rolling Stones.

N-ai tu atâtea papile gustative câte feluri de mâncare şi, prin urmare, gusturi avem noi la Caru’ cu bere. Poftim de studiază pe îndelete meniul şi ce-ţi face cu ochiul, acela să vină degrabă la masă. S-ar putea să te ajute să te decizi dacă îţi zicem că minunăţiile de mai jos sunt mândria Carului cu bere, preparatele noastre cele mai de soi. Poftă mare!


Adresa
Strada Stavropoleos 5, București 030081

Program

0 Recenzii


Cazare București


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login