Restaurant Prato

Restaurante in Brașov

vizualizari

Povestea restaurantului Pratoincepe in 2008. Povestea noastra se traduce printr-o mare pasiune. Pasiune pentru oameni, pasiune pentru mancaruri deosebite, pasiune pentru cele mai mici detalii, muzica, ambient si atmosfera! Le iubim cu pasiune pe toate! Cautam in permanenta, cu entuziasm, ingredientele perfecte pe care apoi le transformam, cu multa pasiune, in farfuria perfecta pentru voi!

Am participat la Culinary World Cup 2014 Luxemburg Villeroy & Boch, fiind reprezentati de catre sef Vajda Istvan, un bucatar de o adevarata valoare alaturi de o echipa de exceptie reprezentand Romania la una din cele mai mari competitii internationale de arta si maiestrie culinara. Bucatarii romani au concurat cu prestigioasele echipe internationale care au reprezentat 54 de tari. Echipa Romaniei si-a dovedit maiestria culinara castigand medalia de bronz. Aceasta a fost formata din: Vajda Istvan - Prato, Dragos Bercea, Cioaca Cornel, Veres Istvan, Vera Maxim, Orlando Zaharia, Stefan Bercea – manager Echipa si Presedintele asociatiei nationale de bucatari.

Suntem mandri de performanta nemaipomenita a bucatarilor care au reprezentat Romania , de munca lor, de eforturile depuse si dedicate excelentei in bucatarie!

Te asteptam sa descoperi universul Prato!


Adresa
Strada Valentin Wagner 2, Brașov 500031

Program

0 Recenzii


Cazare Brașov


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login