Restaurant Roata Norocului

Restaurante in Brașov

vizualizari

Restaurant Roata Norocului cu specific românesc. Mâncare românească, pregătită ca acasă. Cu experienţă în domeniu de peste 26 de ani, prezent pe piața brașoveana din 1991, situat într-o zona liniștită a Braşovului, pe drumul care urcă spre Poiana Brașov, restaurantul Roata Norocului îți oferă într-o atmosferă intimă şi primitoare, servicii culinare de top.

Roata Norocului este primul restaurant privat, deschis in 1991, pornit ca afacere în familie. Astfel, calitatea preparatelor este asigurată atât de echipa profesionistă de bucătari şi ospătari, cât şi de experiența culinară dobândită de-a lungul acestor ani.

Preparatele culinare oferite fac din localul nostru un restaurant consacrat pentru păstrarea, dar și adaptarea rețetelor culinare tradiționale.

Cartea de bucate româneşti este culeasă din bucătăria mamei, caldă şi înțelegătoare, care te aşteaptă de fiecare data cu masa pusă.

Profilul restaurantului – mâncare românească, pregătită ca acasă – permite servirea preparatelor tradiționale cu specific românesc la prețuri accesibile.

Este adevărat că nu există brașovean sau turist care să nu fi auzit că „cea mai bună ciorbă de burtă se mănâncă la Roată“. Renumiții mici şi celebrul biftec tartar, au făcut dintotdeauna furori în rândul gurmanzilor adevărați. Deci ai suficiente motive să te așezi la masă, în salon sau pe terasă, să savurezi o ciorbă de casă sau un peşte. Cât despre preparatele din porc, vită, pui, rață ori vânat, meniul este mereu plin. Sau te așteptăm oricând la o porție de papanași de casă asortați cu gem și smântână.

Saloanele noastre, dar şi terasa de vară, cu capacitate de 150 de locuri, împreună cu muzica live de bună calitate creează ambianța primitoare ideală în care te simți întotdeauna excelent.


Adresa
Strada Crișan 6, Brașov 500040

Program

0 Recenzii


Cazare Brașov


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login