Restaurant Merlot

Restaurante in Timișoara

vizualizari

Restaurantul Merlot a aparut din dorinta de a oferi musafirilor nostri o experienta deosebita si nu doar mancare de calitate.

Meniul este de inspiratie mediteraneana, conținând preparate ale bucatariei Italiene si Franceze. Toate ingredientele au fost atent alese deoarece ne-am dorit numai materii prime proaspete si de o calitate foarte buna. Pastele, sosurile, siropurile, dulciurile, toate sunt facute "in casa" si fara a contine ingrediente artificiale.

Restaurantul Merlot a aparut din dorinta de a oferi musafirilor nostri o experienta deosebita si nu doar mancare de calitate.

Desi restaurantul este deschis intre orele 12-24, cafeneaua/lounge-ul Restaurant Merlot, isi asteapta oaspetii mai matinali.

Ideal pentru relaxare, dar si o discutie de afaceri, lounge-ul Merlot este totdeauna prima optiune. Un ambient select, in compania muzicii si a bauturilor alese, te fac sa uiti de grijile cotidiene. O gama variata de bauturi, cocktailuri, racoritoare, dar si cea mai buna cafea, te vor astepta, iar personalul nostru prietenos te vor face sa te simti ca acasa.


Adresa
Splaiul Nistrului 1, Timișoara

Program

0 Recenzii


Cazare Timișoara


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login