Shopping City Timisoara

Shopping in Timișoara

vizualizari

La Shopping City Timisoara ai parte de cele mai importante branduri în exclusivitate în Timisoara și de cele mai bune produse și promoții.

Este al doilea mall inaugurat în oraș și este amplasat pe Calea Șagului nr.100, la ieșirea din Timișoara spre Reșița, în partea de sud a orașului.

Shopping City Timișoara are o suprafață închiriabilă de 57.000 metri pătrați, cuprinzând 110 magazine, desfășurate pe două nivele și 2700 de locuri de parcare terane si supraterane. Centrul comercial dispune de un hypermarket Carrefour de 10.000 mp, cel mai mare cinematograf Cinema City din afara Bucureștiului, cu 13 săli 3D, dintre care o sală IMAX cu cel mai mare ecran din România și o sală 4DX, food-court cu 20 de operatori , 6 agenții bancare , o sală de fitness cu piscină semi-olimpică , club de biliard & bowling , cazino, terase, cafenele, baruri și loc de joacă pentru copii. Dintre brandurile de top prezente se numără : Adidas, Bershka, C&A, Carrefour, CCC, Colin's, Cropp, Deichmann, Douglas, DM, Flanco, Fossil, H&M, House, Hervis, Intersport, Kenvelo, KFC, Koton, Kultho, LC Waikiki, Lee Cooper, Levi's Jeans, Media Galaxy, Meli Melo, New Yorker, U.S.Polo Assn, Office Shoes, Orsay, Peek & Cloppenburg, Pizza Hut, Pull&Bear, Reserved, Sephora, Stradivarius, Sinsay, Sport Vision, Starbucks, Spartan, Tom Tailor și Zara .


Adresa
Calea Șagului 100, Timișoara 300516

Program

0 Recenzii


Cazare Timișoara


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login