Restaurant Sura Dacilor

Restaurante in Brașov

vizualizari

Restaurantul Sura Dacilor este locul unde simti ca te intorci in timp si retraiesti farmecul unei indepartate lumi dacice! Sura Dacilor pastreaza atmosfera dacilor colonizati de armata Romana.

O data cu intrarea in acest loc de poveste, pentru grupuri organizate sau ocazii speciale, sunteti intampinati cu muzica si bucurie, de taraf si ospatari invesmantati in porturi populare dacice, cu tuica fiarta, paine calda facuta pe vatra si batal la protap.
Specialitatile culinare din vanat, peste, platouri cu pastrama si carnati de caprioara, branzeturi de toate felurile, muraturi asortate specifice din “camara proprie” preparate cu o deosebita maiestrie asortate cu un vin de colectie, va vor face sa reveniti oricand cu placere.

Cele trei saloane ce pot gazdui peste 300 de oaspeti, amenajate in stil pur autentic, atrag prin caldura lemnului si misterul ascuns de trofeele vanatoresti, dezvaluind vechimea si farmecul unei indepartate lumi dacice. Ospatari zugraviti in culorile celor vremuri istorice te intampina cu tuica fiarta, paine calda coapta pe vatra si delicioase preparate culinare specifice. Restaurantul Sura Dacilor dispune de taraf, care impreuna cu celelalte servicii de calitate oferite, asigura desfasurarea evenimentelor intr-un cadru foarte placut.


Adresa
Strada Valea Lungă, Poiana Brașov, Brașov 500001

Program

0 Recenzii


Cazare Brașov


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login