Restaurant CLUB ART

Restaurante in Baile-Felix

vizualizari

Restaurant & Pizzerie Club Art este locul ideal pentru recreere si relaxare intr-un anturaj prietenos si familiar. Restaurantul este renumit atat pentru mancarea diversificata cat si pentru specificul culinar romanesc.

Personalul nostru este foarte bine pregatit atat pentru a va servi cu cele mai bune preparate cat si pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Ambientul placut, muzica de calitate si profesionalismul echipei noastre fac ca o masa servita la restaurantul nostru sa fie de neuitat.

Interiorul spatios si elegant al restaurantului nostru creaza o atmosfera calda si primitoare, transformand astfel vizita ta intr-o experienta placuta pe care cu siguranta vei dori sa o retraiesti.

Preparate de baza - o gama cat se poate de variata de preparate reci si calde, cu specific italian, romanesc sau oriental, destinate oricarui tip de gusturi.

Pizza - zeci de feluri de pizza sunt existente in meniu. Astfel iti oferim posiblitea de a alege dintr-o gama cat se poate de larga de tipuri de pizza.

Deserturi - salate de fructe, clatite, tort de mere, tiramisu.

Bauturi - bauturi racoritoare, alcoolice, cocktailuri, freshuri din fructe cu diferite arome, cognac, bere, vinuri, sampanie.


Adresa
Com. Sânmartin, 417495, Bulevardul Băile Felix, Baile-Felix 417495

Program

0 Recenzii


Cazare Baile-Felix


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login