Epoca Steak House & Wine Bar Restaurant

Restaurante in Craiova

vizualizari

Epoca Steak House & Wine Bar este adresa unui loc care depăşeşte fizicitatea spaţiului şi adăposteşte cu grijă, între pereţii îmbrăcaţi în lemn şi imagini cu New York-ul unei epoci trecute, o adevărată poezie ce aşteaptă să se aştearnă în farfurii.

Înăuntrul restaurantului nu ştii către ce să îţi arunci privirea mai întâi: către pianul din colţ, către elegantele canapele şi scaune, către modelele de fier forjat, care încadrează spaţiul ca o invitaţie cu colţuri dantelate, sau către fotografiile copleşitoare ce încarcă Epoca de atmosfera anilor ‘30, sursa principală de inspiraţie în amenajarea restaurantului.

Meniul oferă preparate ce acoperă o plajă largă de preţuri. Există, într-adevăr, şi mâncăruri mai scumpe, precum friptura de vită din Argentina, Black Angus, un Prime Steak, pe care nu o vom găsi, totuşi, la orice restaurant. Iar cine doreşte să deguste o astfel de specialitate cunoaşte, probabil, faptul că este un preparat deosebit, care se cumpără chiar de la furnizori la un preţ pe măsura calităţii. La astfel de produse, la Epoca adaosul este unul dintre cele mai mici de pe piaţa din România.


Adresa
Strada Alexandru Macedonski 51, Craiova 200240

Program

0 Recenzii


Cazare Craiova


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login