Restaurant Galaxy

Restaurante in Craiova

vizualizari

Restaurantul Galaxy Craiova va invita sa savurati intr-un cadru intim si linistit in acordul muzicii populare romanesti, preparate din bucataria romaneasca.

Ne-am propus sa aducem ceva nou in lumea restaurantelor traditionale romanesti, impresionand clientii prin calitatea specialitatilor pregatite si prin ambientul rustic de elita al salonului.

In interior , arhitectura rustica se juxtapune cu detaliile contemporane atat de evidente . Ideal pentru o atmosfera de vis intre prieteni sau in familie , Restaurant Galaxy va intampina intotdeauna cu profesionalism si o servire care poate multumi chiar si pe cel mai exigent client .

Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti cu experinta in domeniul gastronomiei. Seara de seara, ambianta eleganta si rustica a restaurantelelor este insufletita de o formatie de muzica populara si lautareasca, formatie ce reuseste sa transforme o seara obisnuita intr-una speciala.Restaurantul va sta la dispozitie pentru organizari de mese festive, cocktailuri, mese de afaceri, etc.

Înca de la deschidere, restaurantul Galaxy a fost locul preferat de intâlnire atât al craiovenilor cât si al turistilor ce tranziteaza orasul.

Situat într-o zona ferita de agitatia si traficul urban, restaurantul ofera o rafinata si încântatoare atmosfera care reflecta caldura si ospitalitatea taranului român. În timp ce privirile va vor fi furate de numeroasele obiecte traditionale , (unele fiind considerate antichitati) ce decoreaza restaurantul întregind astfel idea de restaurant autentic românesc, veti putea selecta din meniu, preparate culinare pregatite cu maiestrie de sefi-bucatari renumiti, ce va vor fi servite în cel mai pur si autentic stil românesc. Ne mândrim cu faptul ca în restaurantul Galaxy produsele traditionale românesti, (zacusca, sarmalele, salata de vinete, piftia, muraturile etc) sunt facute în casa de bucatarul nostru, dupa retete autentice românesti.


Adresa
Bulevardul Gheorghe Chițu 66, Craiova

Program

0 Recenzii


Cazare Craiova


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login