Restaurant Don

Restaurante in Arad

vizualizari

Restaurantul Don se prezinta intr-o cladire istorica a vechiului oras Arad, in centru, langa cunoscuta piata Avram Iancu si va asteapta cu placere intr-un ambient elegant si rafinat, cu mancaruri gustoase si deosebite.

Bucataria noastra ofera preparate proaspete in stil Italian, pregatite dupa retete traditionale. Cine paseste in Restaurantul Don, va face o calatorie culinara in Italia. De la delicioasa pizza gatita pe vatra cu lemne, la savuroasele paste italiane gatite al dente cu sosuri cremoase si texture lejere, alaturi de fripturile sofisticate si fragede, salate proaspete, acompaniate de vinuri rafinate, Restaurantul Don satisface cu siguranta cele mai sofisticate gusturi.

Deliciul aperitivului - una din specialitatile casei
Orice masa italiana incepe cu aperitivul (antipasta). Restaurantul Don vine de la inceput in intampinarea clientilor sai si cucereste cu una din spacialitatile casei, pepene servit cu sunca (jamon) feliat proaspat in fata clientului, un festin culinar, un fabulos contrast de aroma si gust, rafinat si incantator.

Restaurantul Don a fost infiintat in anul 2007. Talentatul nostru maestru bucatar este italian, de origine braziliana.


Adresa
Strada Nicolae Bălcescu 1, Arad

Program

0 Recenzii


Cazare Arad


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login