Restaurant Pescaresc Marea Neagra

Restaurante in Costinești

vizualizari

Restaurantul Marea Neagra te invita sa traiesti o experienta culinara care iti va ramane in suflet. O echipa desavarsita in multi ani de experienta creeaza din materie prima de calitate exceptionala un gust profund, astfel incat fiecare preparat se transforma, de fapt, intr-o calatorie in diferite colturi ale lumii.

Punctele forte ale restaurantului sunt bucataria si meniul romanesc si international, serviciile irepresabile si atmosfera unica.

Personalul restaurantului este pregatit sa se ingrijeasca pana si de cel mai mic detaliu. Atmosfera este speciala si datorita peretilor din sticla care permite luminii naturale sa rasfete fiecare colt al locatiei. Iar odata cu razelor sorelui te invitam si pe tine sa te rasfeti in localul nostrum, admirand Marea Neagra.

Restaurantul Marea Neagra este o constructie noua in stil modern, foarte elegant, locul perfect si ideal pentru o intalnire cu partenerii de afaceri sau prietenii, care va invita sa va relaxati intr-o atmosfera placuta, intr-un cadru intim, linistit si rafinat.


Adresa
Faleza Soarelui, Costinești 907090

Program

0 Recenzii


Cazare Costinești


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login