BAZ Bistro & Burgers Bulevardul Tomis

Restaurante in Constanța

vizualizari

Fiecare persoana are o motivatie intrinseca in momentul in care ajunge, pentru prima data, in ipostaza de bucatar. Acelasi lucru poate fi spus si despre persoana care se regaseste in spatele proiectului culinar "BAZ Bistro & Burgers".

Inca de pe vremea copilariei fragede, Orlando Zaharia a inceput sa desluseasca tainele bucatariei, deprinzand intreaga paleta a condimentelor, majoritatea dintre ele fiindu-i utile bunicii pentru a prepara deliciile culinare grecesti, servite in sanul familiei. Calatoria sa gastronomica a inceput insa in momentul in care s-a inscris la show-ul culinar autohton "Masterchef", care nu doar ca i-a deschis portile in aceasta industrie competitiva, ci i-a permis sa aduca un tribut bunicii sale - persoana careia ii datoreaza pasiunea gatitului. Iar cea dintai idee a reusit sa fie o initiativa intru totul originala - experienta gustativa a celui mai bun si satios burger Bucuresti.

Restaurantul de burgeri Baz Bistro & Burgers ramane, in esenta, o promisiune familiala, dar si un prilej de incantare a simturilor culinare. Va asteptam in locatia noastra de lux pentru a degusta cei mai satiosi hamburgeri Bucuresti, iar surprizele nu vor intarzia sa apara.


Adresa
Bulevardul Tomis 49, Constanța 900178

Program

0 Recenzii


Cazare Constanța


Inregistreaza-te cu Facebook, Google or LinkedIn


Sunt deja Robnb membru

Reseteaza Parola

Introdu adresa de mail asociata cu contul tau si iti vom trimite un mail cu un link de resetare.

Back to Login