Termeni si Conditii


Termenii si conditiile site-ului, ce pot suferi modificate ulterioare, se aplică direct sau indirect (prin distribuitori) tuturor serviciilor noastre disponibile online, atat prin e-mail, cat si prin telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru, pe orice platforma, sau a aplicatiilor noastre (numite în continuare ˝website-ul˝), si/sau prin efectuarea unei rezervari, confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi toate condiţiile precizate mai jos.

Conţinutul, infrastructura şi serviciul de rezervări online al website-ului, oferite pe aceste pagini sunt operate si furnizate conform termenilor si conditiilor de ma jos si sunt în proprietatea Robnb.ro.

Ultima actualizare: August 24, 2020

Definitii

"Continut Robnb" inseamna tot continutul pe care Robnb il pune la dispozitie prin Website, Aplicatii sau Servicii, inclusiv Continutul licentiat de la terti, excluzand aici Continutul publicat de Membri.

"Continut" inseamna texte, grafica, imagini, muzica, software, video, informatii si alte materiale.

"Oaspete" inseamna un Membru care face o Rezervare sau o Cerere de Rezervare a unei Proprietati sau a unei Experiente prin Website, Aplicatie sau Servicii.

"Gazda" inseamna un Membru care listeaza o Proprietate pe Website, Aplicatie sau Servicii.

"Proprietate" inseamna un spatiu listat de o Gazda pentru a fi inchiriat pe Website, Aplicatie sau Servicii.

"Membru" inseamna o persona care trece prin procesul de inregistrare a Robnb.

"Continut publicat de Membri" insamna tot continutul pe care un Membru il publica sau il transmite, inclusiv Proprietatiile listate sau Profilul publicat pe Website, Aplicatie sau Servicii.

Gazda nu va afișa pe Robnb date personale considerate de către acesta a avea caracter privat sau date asupra cărora nu are drept de autor și este de acord ca toate datele pe care le furnizează să fie publice pe platforma si pe viitoarele aplicații. De asemenea, Gazda este raspunzatoare sa afiseze date reale, exacte si neinselatoare si își asumă că are toate drepturile legale de a promova locatia sa pe Robnb și este singurul răspunzător pentru informațiile afișate pe site, de eventualele incălcări ale legilor care reglementează activitatea de turism si nu numai, de drepturile de autor, concurență neloială sau publicitate falsă,

În caz contrar Robnb va interveni pentru corectarea informațiilor și/sau va dispune sancțiuni la afișarea/listarea locatiilor, interdicții/limitări în contul de administrare, suspendarea contului de administrare sau delistarea de pe site a Proprietatii, fără despăgubiri, de niciun fel, pentru aceste perioade.

Robnb nu poate fi tras la raspundere si nu poate garanta pentru informatiile afisate pe site de catre Utilizator. Mai mult, Robnb este un intermediar intre Turist si Gazda, iar orice problema aparuta intre cele doua parti pe durata cazarii, inainte sau dupa, va fi rezolvata pe cale amiabila intre acestia, fara implicarea site-ului.


Eligibilitate

Website-ul, Aplicatia si Serviciile sunt adresate persoanelor cu varsta de peste 18 ani. Accesand si utilizand Website-ul, Aplicatia si Serviciile va asumati ca aveti cel putin 18 ani.


Gratuit

Serviciul nostru este gratuit deoarece nu percepem sau nu adăugam taxe (de rezervare) suplimentare pentru Serviciul de Rezervari.


Comision

Gazdele platesc un comision de 7% din pretul total al fiecarei rezervari efectuate prin intermediul Website-ului, Aplicatiei sau Serviciilor Robnb .

La sfarsitul fiecarei luni calendaristice, Robnb va emite o factura cu suma aferentă comisionului datorat si o va comunica utlizatorului in format electronic (e-mail) sau prin posta, doar la solicitarea expresa a utilizatorului.


Neprezentare oaspete

Nu trebuie sa platiti comision pentru rezervarile clientilor care nu se prezinta la cazare.


Contact Robnb

Daca aveti intrebari sau nelamuriri privitoare la Termenii si Conditiile de mai sus contactati-ne folosind link-ul Contact din josul paginii.